tisdag 10 maj 2011

Gael Kakuta gör hans första mål för Fulham


Säsongen kommer snart att ta slut, samtidigt som ett lag kommer lyfta upp på Premier League trofén, och det blir förmodligen United som får göra det. Men ännu än fortsätter kämpandet i alla lag, och ännu än försöker alla lag samla ihop tre poäng i varje matcher. I vissa av de lagen har Chelsea sett till att låna ut unga talanger, och nu ska vi ta en titt över hur det går för dem.

Gael Kakuta hade en fantastisk helg förra veckan med Fulham när han äntligen gjorde sitt första mål för london laget borta mot Sunderland. Fransmannen tog emot en boll från Simon Mignolet som han sedan sköt in i målet efter att han hade tagit sig förbi två män. Matchen slutade med tre mål till bortalaget Fulham medan Sunderland fick nöja sig med en nolla.

För Daniel Sturridge har det inte varit en lika lyckad helg. Sturridge var inte med och spelade mot Blackburn förra helgen då de förlorade med 1-0, men när laget mötte Sunderland var engelsmannen tillbaka i Boltons elva, dock lyckades inte Sturridge få känna på vinst efter att Bolton återigen förlorade med 2-1. Sturridge var däremot väldigt nära på att kvittera den matchen då hans boll träffade ribban.

Michael Manciennes Wolves lyckades inte vinna mot Birmingham förra helgen, men matchen mot West Brom gick däremot mycket bättre när laget vann med 3-1, vilket gör så att Wolves nu har en chans att vara kvar i Premier League. Just nu ligger Wolves bara en poäng över de tre sista botten lagen, och fortfarande har de två matcher kvar att spela, och dessa matcher spelas mot Sunderland och Blackburn.


Fabio Borinis Swansea City avslutade säsongen på tredje plats i Championship. Laget kommer möta Nottingham Forest där de tävlar om en plats i Wembley, där de antingen ska möta Cardiff City eller Reading. Förra veckan vann Swansea med 2-0 över Millwall där Borini satt som en avbytare. Efter den matchen åkte Borini till London för att se när Chelsea-Tottenham. Anfallaren åkte sedan tillbaka och vann matchen mot Sheffield United med 4-0. Dock lyckades italienaren inte göra mål, men sammanlagt har han gjort sex mål från åtta startade matcher för Swansea.

Jeffrey Brumas och Patrick van Aanholts Leicester City avslutade deras säsong när de vann med 4-2. Bruma har nu spelat 11 gånger för Svennis sida och gjort två mål mot Watford. Van Aanholt har spelat 12 gånger och gjort ett mål.

Här har ni även lite bilder från reservlaget vinst:


/ Rukksar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar