måndag 11 april 2011

Uniteds och Chelseas sista möte i Champions League säsongen 10/11


Imorgon gäller det mina vänner! Imorgon måste vi verkligen visa vad vi går för! Allt gick inte som tänkt på Stamford Bridge när Fergusons United gästade Chelsea, men därför ska Chelsea göra samma sak. Endast vinst gäller nu. Chelsea ligger på ett stort minus för att Rooney lyckades näta, och för att det inte blev några hemma mål. Men det var trots allt endast ett mål som United gjorde, och Chelsea kan göra fler på Old Trafford, det vet jag, men jag tror dock att det blir svårt att inte låta United göra mål.

Malouda som lyckades göra det viktiga målet mot Wigan uttalade att Carlo tidigare hade sagt att en vinst mot Wigan skulle ge positiva vibbar på tisdag mot United för Chelsea, och nu när det tillslut blev vinst mot Wigan kan vi förvänta oss att Chelsea besöker dem med ganska så bra självförtroende.


" Vi måste fortsätta att vinna och hoppas. United ligger väldigt långt fram i ligan, men Champions League är en annan tävling, vi åker dit för att vinna." - Sa Florent Malouda

Såhär ser truppen ut som följer med till Old Trafford:


Petr Cech, Ross Turnbull, Hilario, Branislav Ivanovic, Ashley Cole, Michael Essien, Ramires, Frank Lampard, Fernando Torres, Yossi Benayoun, Didier Drogba, John Mikel Obi, Florent Malouda, Jose Bosingwa, Yury Zhirkov, Paulo Ferreira, Salomon Kalou, John Terry, Alex, och Nicolas Anelka.
 • Laget åkte iväg till Manchester idag.
 • Vi ser att Bosingwa är tillbaka som inte spelade mot Wigan på grund av illamående.
 • Ryan Bertrand är inte med.
 • Både Alex och Benayoun finns med i truppen.
 • Uniteds mittfältare Anderson är tillbaka.
 • Uniteds Rafael kanske missar mötet på grund av skadan från Chelsea matchen förra veckan.
 • Brown, Ferdinand, O'Shea, Anderson och Park har tränat under träningspasset med resten av laget. Dessa spelare har missat de senaste matcherna. 

Chelseas Yossi uttalade att han fortfarande inte är redo för 90 minuters spel, men att han ändå ska försöka prestera under matchen, och om det blir från elvan eller om han kommer in senare vet jag faktiskt inte. Alex verkar inte ha några problem, men det blir förmodligen inte 90 minuter för honom heller tror jag. 

" Folk tror att United är oslagbara just nu bara för att de vann borta, det är så klart viktigt med borta mål, men när ett Engelskt lag möter ett annat Engelskt lag tror jag inte att det är ett jätte bra framsteg fastän om man ligger före med ett mål."


Benayoun menar alltså att man inte kan avgöra med ett mål, och jag håller med honom helt och hållet! Enligt Benayoun så tycker han att Chelsea lyckats bevisa att de kan göra mål på Old Trafford, speciellt om man kollar bakåt i tiden och checkar resultatet från förra säsongen på Old Trafford.  

" Man United gillar att anfalla på hemmaplan men nu kommer de säkert ta det lite lugnare eftersom de gjorde ett mål, så detta kommer nog vara en fördel för oss. Vi kommer göra vårt bästa för att skapa chanser och vinna matchen."- uttalade Benayoun tillslut innan resan till Manchester.


" Vi får se hur det går, det kommer bli en intressant match"- uttalade Uniteds boss.

/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. Kan du skriva en trolig startelva.

  SvaraRadera
 2. Drogba, Torres

  Malouda, Lampard, Essien,Ramires

  Cole, Terry, Ivanovic, Bosingwa

  Cech

  Vad tror du?

  SvaraRadera
 3. Startelvan kan mycket väl se ut så men jag hade formerat den:

  Torres Drogba

  Lampard Essien Ramires Benayoun

  Cole Terry Ivanovic Ferreira

  Cech

  SvaraRadera
 4. Jag tror som ni tror ;)

  SvaraRadera
 5. Jag undrar om du kan göra oftare inlägg, speciellt innan matcher. Ungefär 5 inlägg per dag, med de behöver inte vara så långa. Jag bara undrar, hoppas du förstår mig! :)

  SvaraRadera
 6. Förstår dig, men problemet är att jag alltid inte hinner :( Hoppas du förstår mig!

  SvaraRadera
 7. Jaha okej, det är lugnt.

  SvaraRadera