lördag 23 april 2011

Dags för derby mellan Chelsea och West Ham


Imorgon är det dags för derbyt mot West Ham som Chelsea besegrade på Boleyn ground den 11:e september 2010 med 3-1. Nu äger mötet rum på Stamford Bridge, och detta betyder att det återigen är en hemma match vilket alltid är en stor fördel. Morgondagens trupp kommer återigen sakna Ramires och Alex som fortfarande inte är redo än, och största anledningen till varför brasilianarna skippar matchen imorgon är för att vara i den säkra sidan och se till att de inte blir skadade igen. Ryan Bertrand som gjorde hans första debut mot Birmingham kommer troligen få sätta sig ner på bänken igen, men detta betyder inte att Ancelotti inte blev imponerad av vänster backen. Ancelotti passade på att tala gott om 21-åringen och berättade att han tyckte att han presterade mycket bra under matchen och att han förhoppningvist kommer få mer speltid för Chelsea framöver.

" Det kan finnas vissa spelare som kan vara lite trötta efter matchen mot Birmingham och jag måste byta dem, men spelarna visade bra kondition under träningen och jag tror inte att jag kommer ändra om så mycket." - meddelade Ancelotti.


Laget West Ham ligger på 19:e plats med 32 poäng och har viktiga spelare skadade så som föredetta Chelsea spelaren Scott Parker och Gary O'Neil. Men detta spelar ingen roll för Chelsea. Chelsea måste vara beredda på att allt möjligt kan hända i fotboll och just därför finns det bara en sak laget ska ha i tankarna imorgon, och det är så klart att kämpa sig fram till tre poäng och närma sig Ferguson.

" Vi måste tro, men det kommer vara väldigt svårt att ta igen sex poäng med bara fem matcher, vi måste vara ärliga om det, men vårt mål är att försöka vinna 15 poäng. " - sa Ancelotti under presskonferensen.


Petr Cech är lika taggad som resten av laget, och han är medveten om att Chelsea bara har två hemma matcher kvar och att det bara gäller att vinna. Cech tror att allt blir lättare när laget lyckas göra många mål, och det har vi faktiskt fått se efter 3-1 vinsten mot WBA, för efter den matchen vann Chelsea med 3-1 igen fast mot Birmingham, så fler mål ger bättre motivation inför nästa match.

För föredetta Chelsea mangern Avram Grant har det inte alls gått bra den här säsongen då han faktiskt har förlorat alla hans tre matcher med The Hammers denna månad. Mot United förlorade han med 2-4 hemma, mot Bolton förlorade laget med 3-0 borta, och Aston Villa lyckades också besegra West Ham på Boleyn ground med 2-1.

" Det finns två ord, omöjligt och möjligt. Spelarna vet att det är möjligt att vinna." - har Avram Grant uttalat.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar