söndag 30 januari 2011

" Vi hoppas på att vinna innan det leder till straffsparkar " - Ancelotti

Evertons tränare David Moyes tyckte att hans sida presterade bättre än Chelsea, men han valde ändå ut situationer då han tyckte att The Blues presterade mycket väl, och det blev Cechs räddning och när Essien blockade Coleman. Moyes uttalade även att Chelsea spelade bra fotboll, och att alla som kan fotboll borde förstå det.

Chelsea hade ju några mycket farliga chanser, men under en match brukar alla lag ha några chanser, men för att man ska börja sympatisera krävs det flera chanser, vilket jag inte tycker vi fick se mot Everton. Vi borde ändå vara glada över att Kalou gjorde målet efter hans första chans, oftast brukar alla inte lyckas med det heller.

" Jag tycker att resultatet är rätt, eftersom vi spelade bättre i första halvlek, och Everton spelade bättre i andra halvlek. Resultatet var bra, vi låg under med 1-0, och det var inte en lätt stund för att komma tillbaka i matchen."- sa Ancelotti efter den oavgjorda matchen

Bossen gillade däremot Chelseas sätt att spela då han förklarade att grabbarna hade bra attityd och lyckades att göra mål, och det var ju ingen lätt match eftersom Everton pressade hela tiden genom långa bollar. De långa bollarna fick man se mest av under andra halvlek från, och eftersom att det var så soligt så var det väldigt svårt för Chelsea att se vart bollarna skulle hamna.

" Vi hade mindre chanser, men vi kunde ha gjort ett till mål när Ramires träffade stolpen. Vi förlorade här förra året och gjorde lika hemma. Det här året blev det samma resultat, men vi hoppas på att vinna innan det leder till straffsparkar! " - förklarar Ancelotti