måndag 31 januari 2011

Kalou satsar på fler än 12 mål den här säsongen


Matchen mot Everton gick inte som jag hade tänk mig, då det blev oavgjort, men däremot byttes en hjälte in som gjorde så att nollan Chelseas nolla ändå sprack. Salomon Kalou fick komma in istället för Malouda och satte sedan in kviteringen fint när det bara var 15 minuter kvar att spela. Ivorianen berättar att han är väldigt nöjd med målet eftersom det var ett mycket viktigt mål, och innan Kalou hoppade in i matchen hade Ancelotti sagt till honom att köra på högersida för att skapa fler chanser.

" Ibland skjuter man bara bollen helt rakt och då räddar målvakten eller så åker det över, och ibland skjuter man ett litet skott och bollen går in. " - berättar målskytten

Kalou tyckte däremot att det inte var en så jätte lätt match, eftersom Everton borta alltid är svårt, dessutom brukar en cup-match alltid ge överraskningar. Precis som Ancelotti tyckte så tycker Kalou också att Chelsea körde mycket bättre första halvlek än andra, under den andra halvleken var det Everton som hade mest chanser.

" Men när Everton gjorde mål var vi tvungna att reagera, och reaktionen var bra." - uttalade Kalou

Med målet mot Everton har ivorianen lyckas göra 9 mål den här säsongen, och i fjol gjorde han sammanlagt 12 mål och som vi kan se så är det inte långt kvar tills 12 mål, därför har Kalou alltid en bra motivation innan han börjar spela. Vi får hoppas på att Kalou får göra sitt 10:e mål mot Sunderland, eller flera.

" Nu måste vi gå och hämta tre poäng mot Sunderland eftersom vi inte har något annat val än att vinna alla matcher."- uttalar 24-åringen

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar