måndag 17 januari 2011

Ivanovic tycker att Ancelotti är fantastisk


Den här säsongen har jag blivit riktigt imponerad av vår fantastiska försvare Branislav Ivanovic som har presterat oerhört bra. Jag måste vara en bland många andra som tycker samma sak som mig antar jag. Hur kan man inte bli imponerad av honom just nu? Början av säsongen fick vi också se en mycket aktiv Ivanovic som gjorde mål, sen när Chelsea satte sin fot i den dåliga perioden hamnade Ivanovic i samma fälla, men nu är han så att säga back on track med resten av laget.

Ivanovic lyckades bli en matchhjälte efter mötet mot Blackburn, då han både agerade fint i anfallspelet och försvaret.

" Jag försöker göra mitt bästa när det gäller anfallspelet." - sa Ivanovic efter 2-0 vinsten mot Blackburn.

26-åringen hyllade även hans tränare efter matchen:

" Ancelotti är stor här. Enligt mig så är han fantastisk, och han har ändrat min karriär. Jag stöttar alltid honom, och jag kommer bli glad om han stannar här en lång tid."


Ancelotti passade också på att kommentera om Ivanovic efter matchen:

" Han har den starkaste personligheten. Han är aldrig rädd eller orolig, och han en jätte duktig spelare." - uttalade Ancelotti

Som tidigare nämnt har försvaren lyckats göra några mål under den här säsongen, och det glädjer även Ivanovic. Däremot är glädjen av att göra mål inte viktigast för honom, utan det som är viktigast är att laget vann deras senaste match. Enligt serben så var matchen inte lätt, speciellt under första halvlek, och just därför känns det ännu skönare med en vinst. Att Chelsea lyckades göra två mål är något som laget är glad över, men att Blackburn inte lyckades göra ett enda mål känns också bra.

" Det är alltid svårt att göra första målet, men efter att vi gjorde första målet var det lättare att spela, och efter det förtjänade vi att vinna." - förklarar Ivanovic

Men vad är det som har gjort så att Chelsea har börjat prestera bättre ?

Enligt Ivanovic så säger han att laget har ändrat på deras karaktär. Alla spelare är lite sura över det som hände, och just därför ville alla i laget visa deras riktiga personlighet och styrka, och det här vill Chelsea fortsätta med. Träningarna har också hjälpt mycket, eftersom att alla är väldigt fokuserade och jobbar hårt förklarar Ivanovic

/ Rukksar

7 kommentarer:

 1. - fan vad härligt att höra att någon uppskattar ancelotti (han har ALLTID varit stor), tycker att det har blivit för mycket skitsnack om italienaren på sistone.. ivanovic är ju en av chelseas bästa fotbolsspelare så det känns bra att han stöttar sin tränare! nu får vi givetvis hoppas att segertåget fortsätter så vi slipper se dystra chelsea på ett bra tag! lycka till med bolton! lär ju inte bli några problem med att kamma hem tre nya poäng så nu får vi hoppas drogba gör lite nytta i laget ! hörde förresten att pienaar är nästan helt klar för chelsea (och att tottenham är jättesura för det) haha! go blues !

  SvaraRadera
 2. Eller hur, blev skit glad när jag såg d där :)
  Håller med om att det har blivit mkt skitsnack, det gäller att ha tålamod!

  Om laget fortsätter så som de gjorde så kommer vi inte ha ngra problem med Bolton :)

  Nu får man hoppas på att man ser Pienaar i Chelsea snaaart!!! orkar inte vänta haha :P

  SvaraRadera
 3. The Eastern Europeams are a great fit in the Premier League. They're physical and are tough guys. I prefer them to guys from the Latin countries because temperamentally they're similar to the English and they're OK with the weather. Frankly Chelsea are stronger with Ivanovic on the right and because he's better than anyone they have right now. I hope this business of him refusing to play right back was just agent bluster as he negotiates a new contract.

  SvaraRadera
 4. Weird, comments in English are garbled when they publish.

  SvaraRadera
 5. Ännu en tjej som kan fotboll. Wohoo! Diggar även din layout. Stilren och enkel =)

  SvaraRadera
 6. I agree that Ivanovic is better as right back, bcz it is his real position. Well, I do think that Chelsea should have a look in Seria A. They have good players that I think would love to try to play in a Enligsh team.

  Drogba, jag tror att läsaren inte kan svenska, jag tror att det är läsare från ett annat land :)

  Taaack K.M :)

  SvaraRadera