lördag 15 januari 2011

Bossen är nöjd efter matchen


Innan dagens match hade Ancelotti fortfarande inte sagt att den dåliga perioden är över, fortfarande ville han vänta tills slutet av dagens match. Men nu efter matchen har han äntligen sagt att han tror att den dåliga perioden är över, men att Chelsea fortfarande inte är i samma form som de var i  början av säsongen. 7-0 vinsten tror jag själv är en stor anledning till varför det gick som det gick idag. Vinsten mot Ipswich gav laget mer förtroende, vilja och energi. Det var på tiden att det här hände, och bossen ser framemot mötet mot Bolton nästa vecka, men fortfarande vet han att det finns mycket mer Chelsea kan visa med en farlig trupp.

" Vi är inte i samma nivå, men vi kommer att komma tillbaka snabbt. Vi behöver inte mycket tid, och jag är väldigt glad eftersom att nästa match är mycket viktigt och vi har kommit undan den dåliga perioden. Det är över nu, vi kommer att bli starkare." - säger den glada italienaren.

Spelmässigt körde Chelsea mycket bra idag. Det var en helt ny Chelsea än vad vi fick se sist i Premier League. Även Ancelotti tycker det då han uttalade att laget presterade bra med mer kvalité. Bossen passade även på att hylla Ivanovic efter matchen då han förklarade att han tyckte att försvararen presterade oerhört bra, och att han är oerhört bra på att göra mål med pannan.Essien och Drogba är en av de mest viktiga spelarna i Chelsea, och varför Ancelotti valde att ha med dessa två spelare i startelvan idag var för att få mer styrka i laget. Ancelotti var medveten om att Bluckburn skulle använda långa bollar, och därför passade bossen på att använda mer krafter i straffområdet.

Efter matchen hade Rovers boss Kean även något att säga:

" Vi är besvikna, vanligtvist brukar vi vara bra på att försvara."
/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Sv: Takk for det, du er flink å skrive om Chelsea man tror nesten der er FC.Ch sin hjemme side.Sorry at jeg svarer deg seint,ble veldig opptatt i det siste uka,lagde du header selv?
  Klem

  SvaraRadera
 2. Med risk för att bli idiotförklarad för att ni alla redan vet det men jag säger det endå, Pienaar på väg till Chelsea! http://www.fotbollskanalen.se/1.1979366/2011/01/16/chelsea_snor_pienaar_fran_tottenham_accepterat_ett_bud

  Jag vet att man alltid ska ta Fotbollskanalens inlägg med en nypa salt men det är inte omöjligt?

  SvaraRadera
 3. jag tror det kan vara sant! För att Ancelotti har själv nämnt Pienaar innan ! ;) Vad tycker du om honom? :)

  SvaraRadera
 4. Riktigt spännande spelartyp, gör alltid det där lilla extra vilket Chelsea behöver men är väl kanske inte den stora målskytten. Men allt som allt är jag positiv till en sådan värvning, ska bli mycket spännande!

  SvaraRadera
 5. I see, det låter bra! Han får börja göra lite fler mål i Chelsea då :) Det enda jag tyckte var lite negativt är hans ålder, men det är ändå inget som borde stoppa värvningen! :)

  SvaraRadera