torsdag 23 december 2010

Extra träning hjälper kapten Terry


Vår kapten Terry som förra månaden fyllde 30 år gammal har på grund av skada missat fyra matcher den här säsongen, men nu ser det bra ut. Däremot blev yo-yo testets resultat inte lika bra som förra gången. Det här testet får spelarna göra tre gånger varje säsong för att kunna bedöma deras kondition. Anledning till att resultatet inte blev lika bra är ju för Terrys skada, men för att kunna rätta till det så har Terry fått extra träning så att han kommer tillbaka där han var förut, och resultatet med extra träningen har varit bra då Terry berättar att han själv tycker att han mår bättre, och att man kunde se det under Everton och Tottenham matchen.

För att Terry ska kunna prestera perfekt under matcherna är han villig att ta vilka träningar som helst. Det spelar ingen roll vad eller hur han behöver träna.

" Det kommer bara göra mig till en bättre spelare, och det är jag tacksam över."- förklarar Terry

Terry är alltså väldigt tacksam över att han får extra träningar, speciellt eftersom att han säger att man alltid kan bli bättre, och det spelar ingen roll om hur gammal man är berättar 30-åringen. Terry har försökt att ta inspiration från Zola, Dan Petrescu, Wisey, Gus Poyet då de brukade ta varma bad, kalla bad vilket hjälper blodcirkulationen i kroppen, massage, stretcha innan läggdags och på morgonen. John har försökt göra dessa rutiner vardagligt, och enligt honom så har det hjälpt till mycket.


Nu när hela laget verkar komma igång, och är i bra form känns det väldigt surt för Terry att matchen mot Manchester United inte blev av.

" Jag var besviken. Lamps, Essien och jag var i väldigt bra form. Vi hade tränat mycket bra, och matchen är något jätte viktigt för oss." - berättade kaptenen

Men snart är det dags för ett annat stormöte, det vill säga mot Arsenal. Terry förklarar att det inte kommer bli en lätt match, men om Chelsea fortsätter att jobba hårt så kommer det att gå bra.

" Jag vet att vi inte har varit tillräckligt bra, men vi kommer att ändra på det" - lovar Terry

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - självklart ska chelsea ändra på det, 2011 kommer bli ett bra år eller låt oss i alla fall hoppas på det! Ser fram emot matchen på måndag och det tror jag även du är! Go Chelsea!

    SvaraRadera