torsdag 18 november 2010

Resultat från vänskapsmatcherna

Frankrike vann matchen mot England med deras nya förbundskapten Laurent Blanc. Första målet gjordes av Karim Benzema då Malouda passade bollen till honom. Under andra halvlek gjorde Frankrike deras andra mål, som Mathieu Valbuena nätade in. Matchen slutade 1-2 till Frankrike. Englands mål nätades in av Peter Crouch.

Jose Bosingwa körde hela 90 minuter för Portugal, och vann över VM mästarna Spanien med 4-0.

Ramires spelade i mittfältet för Brasilien, men fick tyvärr inte med sig någon vinst. Argentina vann med 1-0 då Lionel Messi gjorde målet.

Tjeckien såg till att inte förlora borta mot Danmark då reslutatet blev oavgjort. Målvakten Cech räddade en straff vid 18:e minuten. Matchen slutade 0-0.

Det blev även vinst för Serbien då de vann över Bulgarien med 1-0. Målet nätades in redan efter 10 minuter av Nikola Zigic. Ivanovic var med och spelade hela 90 minuter för Serbien.

Även Yuri Zhirkovs Ryssland förlorade med 2-0 mot Beligen. Romelu Lukaku gjorde båda målen för Belgien.

U-21:an

Både Jeffrey Bruma och Patrick van Aanholt körde under hela matchen för Holland då de vann med 3-1 borta mot Danmark.

Fabio Borini fick komme in för Italien efter halvlek. Italien vann med 1-0 hemma mot Turkiet.

Rhys Taylor, som är utlånad till Crewe, gjorde målet för Wales. Wales vann med 1-0 hemma mot Australien.