måndag 29 november 2010

Ivorianen erkänner att domarbeslutet var rätt


Under dagens intervju fick Drogba prata lite om gårdagens match mot Newcastle. En sak som Drogba ville påminna om är att Chelsea hade en massa chanser, och var nära på att göra ett till mål, men problemet var att Chelsea lät Newcastle göra det tidiga målet. Anfallaren menade att det är normalt att lagen har sådana tider då det inte går så bra, men samtidigt berättar han att det är lagets ansvar att ställa det till rätta igen.

Chelsea har haft flera chanser, men har för det mesta missat målet, och det är något som Drogba tycker behövs ändras. Dock lyckades anfallaren få in bollen i mål, men målet dömdes bort. Var det rätt?

" Ja det var det, det var en handboll." - erkänner Drogba.

Men samtidigt medger han att bollen också nuddade armen på en av Newcastles backar två minuter innan Drogbas bortdömda mål, och där uppstod det ett fel domarbeslut. Därför blev ivorianen väldigt besviken då domaren direkt blåste på visslan under Drogbas situation.

" Men det blev beslutet, och det är inget man kan göra åt det." - förklarar ivorianen.


Vid slutet av intervjun ville Drogba dela med sig sin teori om varför folk blir så förvånade när Chelsea inte vinner alla matcher :

" Folk förväntar sig alltid att Chelsea ska vinna alla matchen, och de blir överraskade när vi inte vinner, men detta betyder att vi är en av de bästa lagen i Premier League. Det är just därför alla blir så förvånade."

/ Rukksar

2 kommentarer: