tisdag 9 november 2010

Inför matchen mot Fulham

Glada nyheter för Chelsea. Det är så att Ancelotti meddelade om att Essien nu är frisk, och kommer vara tillbaka imorgon, samt att vi kommer få se Lampard mot Sunderland. Däremot finns det en risk till att Anelka och Alex inte kan delta imorgon på grund av skada, men detta är inte säkert ännu. Imorgon kommer det att bestämmas om Alex som är svullen på knät och Anelka som har lite problem med ryggen kan vara med i truppen.

Anledningen till att Lampard missar matchen imorgon är för att mittfältaren måste bekväma sig med bollen, men annars är han hundra procent frisk.

Det ser ut att vara en stark starelva för Chelsea imorgon med Salomon Kalou, Didier Drogba, Florent Malouda samt Essien och John Obi Mikel i mittfältet som Fulham får möta. Fulham har bara vunnit 1 av deras 6 senaste ligamatcher denna säsong.

Vi får även glädja oss efter Kalous positiva kommentarer:

" Jag vill vara stark och göra mål. Såhär länge har det varit en bra säsong, men det finns många matcher kvar, och därför måste jag hålla formen. Det kan hända att man kör dåligt under en match, men så länge man kan hålla formen så är lätt att komma tillbaka och köra bättre. Jag har kört bra under senaste tiden, och jag hoppas på att hålla kvar det. Jag hoppas att jag kan visa flera kvalitéer imorgon mot Fulham."

Den målvetna ivorianen har bestämt sig för att göra 20 mål den här säsongen vilket han kommer lyckas med om han fortsätter att tro på sig själv och aldrig tappar hoppet. Salomon berättade att målet är att göra 10 mål innan slutet av året.

" Om jag kan göra dessa mål är det jätte bra, men det handlar bara inte om att göra mål. Det viktigaste är laget, och att man kör för laget." - förklarade Kalou.


Vad kan laget göra imorgon?

" Vi måste spela mer offensivt än vad vi har under senaste tid. Det är viktigt att vi gör ett tidigt mål imorgon." - förklarade Kalou.

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. - ÄH DET BLIR INGA PROBLEM MOT FULHAM! Ge dem vad de tål!

  SvaraRadera
 2. Thanks for taking a look at http://chelsea2d.blogspot.com/

  We'll be adding some exciting original content soon hopefully - old school 2D interpretations of the games. I think it'll be a tight game against Fulham.

  SvaraRadera
 3. jo man blir inte förvånad direkt :)!

  SvaraRadera