fredag 19 november 2010

Inför matchen imorgon- Alex är tillbaka


Good news! Idag berättade Alex att han kan hoppa in i Chelseas backlinje nu på lördag. Alex skadade sig under mötet mot Liverpool på Anfield, och sen dess har han inte kunnat spela.

Efter matchen kommer backen att åka hem till Brasilien där han förmodligen ska opereras. Alex tyckte att laget hade för många skadade spelare, och därför berättade han för bossen att han var villig att spela. Det är heller inte farligt för Alex om han deltar imorgon.

Alex passade även på att tacka läkarna i klubben:

"Jag måste säga tack till läkarna i klubben, de hjälper alltid mig. De ger bra behandling, och hjälper mig i gymmet och poolen."

Det är också goda nyheter när det gäller Terry. Istället för veckor tror Ancelotti att det bara kan ta några dagar tills kaptenen kommer tillbaka. Ancelotti gav Terry ett råd då han sa att backen borde åka till Italien för behandling. I Italien visade diagnosen att det var en muskel skada vid ryggen.

Ancelotti berättade att det inte är sant om att Terry kommer vara borta i månader. Nu måste muskeln koppla av lite, men han kommer inte att kunna spela imorgon.

" Det kan hända att han är tillbaka tills nästa match." - sa Ancelotti.


Imorgon kommer alltså Alex och Cole att få starta med Ivanovic. Sedan har vi Malouda, Mikel, Ramires, Kalou , Drogba, Anelka, och Cech vid målet. Detta är en stark startelva, och vi får hoppas på det bästa. Efter förlusten mot Sunderland vill nog laget glömma händelsen, och för att kunna göra det behövs det vinst. Chelsea kommer alltså göra allt för att få med sig tre poäng imorgon mot Birmingham.

Zhirkov kommer inte att kunna spela imorgon på grund av en lite mindre skada.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar