måndag 29 november 2010

Chelsea måste förvandla chanserna till mål


Ännu ett frustrerande resultat för Chelsea. Gårdagens resultat innebär att Chelsea inte längre ligger etta i tabellen vilket de har gjort sedan säsongen började. Det var precis detta som inte skulle få hända, men nu när det har hänt finns det bara två saker att göra, och det är att fortsätta spela samt vinna de kommande matcherna. Det känns ännu tråkigare eftersom att Chelsea presterade bra och hade en massa chanser, men oturen har nämnts förut, och den finns fortfarande kvar.

" Vi är inte glada. Vi är glada över vår prestation men vi startade inte så bra." - berättar bossen som troligen känner samma sak som alla suppotrar där ute.

Första halvlek såg inte så bra ut då första målet kom från Newcastle, och Chelsea såg heller inte så vassa ut som de brukar göra. Men under andra halvlek ändrade laget om det, och helt plötsligt hade Chelsea fullt med chanser menar italienaren. Fastän laget hade en massa chanser var det viktigt att se till så att dessa chanser ledde till mål vilket det inte gjorde. Chelsea måste helt enkelt att börja förvandla chanserna till mål, eftersom det inte är en eller två chanser vi pratar om nu, utan flera stycken.

Vad behöver Chelsea göra nu?

" Nu måste vi fortsätta att köra våra matcher, vara fokuserade, förbereda oss för nästa match och försöka att vinna. Vi spelar bra fotboll, och vi har möjligheten till att vinna. Vi har otur ibland och vi måste vara mer fokuserade på våra skott." - svarar bossen.

Newcastle visade ett suveränt defensivt spel igår. Newcastles tränare Chris Houghton berättade stolt att han är stolt över sina grabbar som såg till att inte låta Chelsea göra ett till mål, och att hans lag fick 1 poäng mot Chelsea.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - tråkigt att ni trots alla chanser inte fick till tre poäng, men men vad ska man säga, fotbollsvärlden kan inte alltid vara i sitt bästa skick så därför får ni bannemig se till att återta förstaplatsen denna helg!

    SvaraRadera