fredag 1 oktober 2010

Wenger är absolut inte olycklig över Lampards skada.

Nu på söndag är det dags för Londonderbyt mellan Arsenal och Chelsea. Detta  är säsongens första match mellan Arsenal och Chelsea.

Chelsea har gjort ett fantastisk start i ligan då de har sopat undan sitt motstånd med lätthet, men förra veckan stoppades sopningen när Chelsea förlorade mot Manchester City med 1-0.
Arsenal har inte lyckats vinna de fyra senaste matcherna mot Chelsea vilket är mycket positivt för Chelsea, detta kan ju höja självförtroendet för Chelsea medans Arsenals sjunker. Men Chelsea får ändå se upp i år eftersom att Arsenal har spelat mycket bättre fotboll den här säsongen än vad laget gjorde förra säsong. Arsenal besegrade Partizan Belgrad under veckan då Wilshere och Fabianski visade fina prestationer.
Avsaknandet av Chelseas mittfältare Frank Lampard kommer inte att påverka Arsenals taktik nu på söndag enligt Arsenals tränare Arsène Wenger.
Lampard har varit en stor orsak bakom Arsenals relativt svaga rekord mot Chelsea, och därför är Wenger knappast olycklig att se honom missa matchen.Wenger sade under presskonferansen:

"Jag tror att vi har gott utrymme för förbättringar, en bra attityd, bra talang men det finns fortfarande en lång väg att gå."

Wenger har dock erkänt att hotet Didier Drogba kan orsaka problem för laget.
Drogba har nätat totalt 12 gånger mot Arsenal, och det verkar som att Wenger är full medvetet om den fara han kan skapa för Arsenal.

"Han är en komplett anfallare", sade Wenger.

"Han har talang. Han är en kille som kan dyka upp helt plötsligt, det är därför han har gjort mål mot många lag"
 
 
/Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar