lördag 16 oktober 2010

Citys match kan påverka Aston Villa idag - Houiller

Aston Villas manager Gerrard Houiller är ganska självsäker över att laget kan vinna över The Blues, men samtidigt säger han att laget ändå måste se upp för Malouda och Anelka.

 " Det är ett starkt lag som kör mycket bra fotboll, men vi har också våra tillgångar" - Gerrard Houiller


Houiller är medveten om att hans lag inte är favoriterna men för det kommer laget inte påverkas. Han säger att de verkligen ska visa fotboll idag. " Chelsea förlorade en gång mot oss hemma förra säsongen" la han till.

Han tycker ändå att alla bör förstå att det här inte kommer att bli en lätt match, speciellt nu när Chelsea är liga mästarna och har haft en så fin start på säsongen. Manager Houiller menar också att ingenting är omöjligt då han uttalade att Chelsea förlorade mot Manchester City men samtidigt vann fint mot Arsenal. Houiller uttalade att Manchester citys vinst kan insperera Aston Villa idag.

Houiller kommenterade Ancelotti:

"Jag gillar honom, han är en mycket respekterad manager. Han är en bra manager och en bra människa ."

Nu när Drogba är skadad kan Villa få mer förhoppningar eftersom Houiller verkligen tycker att det är en klassspelare. Franskmannen uttalade:

" Drogba är en fantastisk forward, förmodligen den bästa i världen. Han kan allt, han kan dyka up överallt och jobbar väldigt hårt för laget "

Någon i hans eget lag som påminner om Drogba enligt Houiller är Emile Heskey.

"Missförstå mig inte nu, Drogba är en fantastisk spelare, men Emile har talanger som påminner om Drogba. Han visar de bara inte"

"När han visar upp de är han den fantastiska forwarden som vi har fått se de senaste matcherna. Han vet vad jag förväntar mig av honom."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar