söndag 27 mars 2011

Lampard gör mål för England

I fredags fick vissa Chelsea spelare fira medan Petr Cech inte fick göra det då hans Tjeckien förlorade mot Spanien som bestod av Torres. Chelseas målvakt lyckades hålla kvar nollan tills den 69:e minuten då det blev 1-0 till Spanien genom David Villa. Barcelonas stjärna nätade inte en gång utan två gånger under matchen mot Tjeckien. Det var en match då Cech fick koncentrera mycket, och han lyckades göra fina räddningar. Fernando Torres spelade 45 minuter. Detta var EM-kval, och Tjeckien ligger nu tvåa i deras grupp medan Spanien leder med sex poäng.

Ivanovic som spelade för Serbien lyckades vinna mot Nord Irland med 2-1. Ivanovic fick spela hela matchen, och just nu ligger Serbien trea i deras grupp som toppas av Italien med sex poäng mer än Ivanovics lag.

Även Malouda fick spela hela 90 minuter när Frankrike visade kvalité och vann med 2-0 mot Luxemburg. Malouda lyckades även ligga bakom första målet då han sköt en fri spark tidigt under matchen vilket ledde till 1-0 ledningen. Nu ligger Frankrike på första plats i deras grupp.

I lördags mötte Capellos trupp Wales, och det som glädjer oss Chelsea fans är att får mittfältare Lampard gjorde ett mål efter 6 spelade minuter genom straffspark. Lampard bestod i en tremanna mittfält med Wilshere och Parker. Capello bestämde sig för en 4-3-3 uppställning och försvaret bestod av både Cole och Terry som fick spela 90 minuter. Anfallet bestod av Rooney, Young och Bent som gjorde det andra målet. Nu ligger England på en delad första plats med 10 poäng efter 4 spelade matcher.

En annan Chelsea spelare fick representera sitt land i lördags. Zhirkovs Ryssland tog med sig 1 poäng efter att ha besökt grannlandet Armenien. Zhirkov hjälpte till laget under hela matchen och var till och med nära på att göra ett mål. Yossi Benayoun som inte har spelat för Chelsea sedan september var med på Israels bänk i lördags mot Lettland. Israel vann matchen med 2-1, men Benayoun kom dock inte in i matchen. Nu ligger Israel 4 poäng efter första platsen som Grekland har.

U-21:an

Jeffrey Bruma representerade Holland i en vänskapsmatch mot Tyskland i fredags, men förlorade med 3-1. Conor Clifford spelade också en hel vänskapsmatch mot Portugal, men Irland förlorade med 2-0. Gael Kakutas Frankrike vann med 3-0 mot Peru. Chelseas unga Nathaniel Chalobah var kapten för Englands U-17 i lördags och vann med 3-2 mot norra Irland.